CYAN stipendutstilling har fått støtte fra Norske Fagfotografers Fond

I år har CYAN studio fått støtte fra Norske Fagfotografers Fond til gjennomføringen av CYAN stipendutstilling.

Vi er kjempeglade for støtten og lover et spennende arrangement i slutten av januar. Det er kommet inn masse bra søknader og vi har lagt planer for en tettpakket uke med program både for publikum og utstillerne.

Som tidligere gleder vi oss til både å få høre utstillerne snakke om sine egne arbeider på det åpne publikumsmøtet mandag kveld, og sette deltakerne til å diskutere utstillingen seg imellom på torsdagens deltakerjurymøte.
Nytt i år er en søndagsbrunch i galleriet der vi også inviterer til en runde med speedportfoliodating som er åpen både for de deltakende fotografene og andre interesserte fotografer. Vi bruker vanligvis stipendutstillingen som et utgangspunkt for å invitere folk til å vise oss hva de jobber med og kanskje invitere noen til å stille ut på CYAN galleri i løpet av året. Nå håper vi å få flere til å vise oss mer av arbeidene sine, samtidig som vi inviterer inn noen ekstra kuratorer og eksperter som kan komme med et frisk syn og nye kommentarer til deg som vil ha noen til nye øyne til å se på portfolioen din.

Vi takker Norske Fagfotografers Fond for støtten og er glade for muligheten det gir oss til å utvide vårt frivillige arbeid og utvikle CYAN sitt prosjekt videre.