CYAN stipendutstilling 2017 er åpen for innsending!

Vi arrangerer vår populære stipendutstilling nok en gang, og gjentar suksessen med tett program hele utstillingsuka.

Søknadsfristen er 10. januar kl 24:00
Antatte verk skal leveres klare til oppheng 19. - 20.januar
Utstillingen vil henge oppe 23. - 29. januar.


Istedet for vanlig vernissage blir det åpen publikumskveld der du som utstiller får sjangsen til å presentere deg selv og ditt verk for publikum. Vi har en egen kveld bare for deltakerne der de som stiller ut selv får juryere utstilling og fordele ett av stipendene. Og det blir både en fagjury og en gjestekurator, som vil besøke utstillingen og dele ut utstillingsstipender. Stipendutdelingskvelden blir som vanlig en nervepirrende fest der publikum stemmer på hvem de synes skal vinne og hvilket bilde de selv håper å få, før stipendene blir fordelt og bildevinnere trukket ut bland publikum.
I tillegg vil vi arrangere en galleribrunch på søndagen der man kan puste litt lettere og bli kjent med hverandre over en kopp kaffe og rundstykke. Samtidig vil vi ikke at noen skal falle helt ned på hvilepuls så det vil også foregå en speedportfoliodating hvor du kan få direkte tilbakemeldinger fra alle CYAN sine gallerister og inviterte kritikere og kuratorer.

Vi gleder oss til nok en hektisk siste uke i januar og ser fram til å vise fram ditt beste verk og forførende søknadstekst!

Mer informasjon og søknadsskjema finner du her.

 

 

 

 

CYAN stipendutstilling sine stipendpremier er støttet av våre snille snille sponsorer: