Andrea Gamst blir ny gallerist på CYAN galleri

Vår nye gallerist Andrea Gamst er selv fotograf, har studert ved Bilder Nordic i Oslo og Kulturama i Stockholm, er tilknyttet kunstnerkollektivene The Paper Cut Collective og The Coid Family. Hun har tidligere arbeidet som fotoredaktør for SMUG magasin og har praktisk erfaring både som utstiller og kurator. Vi gleder oss til å se hvilke nye idèer hun bringer med seg til CYAN galleri og hvordan årets utstillingsprogram vil utformes med hennes blikk på fotografi.

 

Det er åpent for å sende inn utstillingssøknader til CYAN galleri gjennom hele året, men benytt gjerne sjangsen nå for å få dine arbeider med i langstidsplanen til vår nye gallerist
Andrea planlegger å bruke CYAN stipendutstilling til å se etter trender og nye idèer og hun vil også delta som reviewer på vår planlagte portfolio speeddate på slutten av stipendutstillingen, for å se på utstillernes portfolioer.

 

Samtidig vil vi benytte sjangsen til å takke for et kjempefint år med galleristparet Pål Henrik Ekern og Marie Helgesen. De har benyttet sitt år som gallerister til å sette opp en serie utstillinger der forskjellige fotokunstnere møtte hverandre i gallerirommet. Her utviklet de visningsformater med forskjellige arbeidsmetoder og tanker rundt komplementerende tema.
Vi ønsker de lykke til videre som fotokunstnere samt med deres planer om eget galleri. Vi gleder oss til å følge med på hvordan de utvikler sitt gallerikonsept videre.