Mentorstudentenes avgangssutstilling

NORDphotography arrangerer i samarbeid med CYAN studio et årlig mentorprogram, der 6-8 fotografer mottar veiledning fra Elisabeth Nordeng Aanes, leder av SAGA og NORDphotography sine workshops for fotografer.

I 2015 gjennomførte en gruppe på 6 fotografer 8 møter hos CYAN studio, med gjennomgang av egne prosjekter, utvikling av idèer, bildediskusjoner og generellt trivelig og inspirerende samvær. Mentorprogrammet ble avsluttet i desember og nå skal de presentere sin avgangsutstilling med bilder fra prosjektene de har jobbet frem gjennom året som gikk.


6 spennende fotoprosjekter med 6 ulike fotografer, der bildematerialet spenner vidt og alle likevel har endt opp med et ønske om å utforske egne følelser og historier knyttet til sted, person og individualitet.
Vi gleder oss til å se sammenhengen og hvordan deltakerne har påvirket hverandre og likevel ønsket å uttrykke seg selv som individ.

Artist talk på søndag 14/2 kl 16. Anbefales!

Mer om utstillingen finner du her i CYAN sin kalender.