Still ut på CYANs jubileumsutstilling!

OPEN CALL! – For English information about how to submit scroll down

---

29 April fyller CYAN 18 år og alle som vil får være med på festen og utstillingen!

Mer informasjon om utstillingen og alt som skjer under jubileumsfesten og utstillingen kommer!

Åpningstider:
Fredag 29. april 18.00-23.00: Jubileumsutstilling og jubileumsfest!
Lørdag 30. april - Søndag 1. mai 12.00-18.00: Jubileumsutstillingen er åpen og alle kan bidra til den enten med verk eller ved å forandre hvordan utstillingen ser ut!

---

I forbindelse med CYANs 18-årsjubileum inviterer vi, i kjent stil og tradisjonen tro, alle som har lyst til å være med på festen og til å stille ut på jubileumsutstillingen. Vi kommer til å holde en heidundrende bursdagsfest full av overraskelser og i tillegg arrangerer vi geriljautstilling der alt er tillat.

Utstillingen kommer til å ta utgangspunkt i bilder som er lagt igjen av utstillere etter tidligere utstillinger og alle bidrag som kommer i forkant av eller underveis i utstillingsperioden får være med. Da fokuset for utstillingen er ting fotografene ikke lenger ønsker å ha kommer våre gallerister og gjester til å respektløst dekonstruere, eksperimentere med og flytte rundt på bidragene som er sendt inn. Dersom du ønsker å delta må du derfor ikke forvente å få tilbake arbeidet ditt.

Gi oss hva du vil!

Gi oss ditt fineste bilde, dine mislykkede kopier, allerede ødelagte bilder, gamle rammer, en bok du ikke liker, et kunstverk bare kjæresten din liker, noe du er lei av, noe du elsker, noe du har fått av tante Olga eller kanskje noe du normalt sett aldri hadde turt vise frem. Være kreativ! La oss få masse å leke med og kom og snu utstillingen opp ned et par ganger for oss!

---

Alle som ønsker å stille ut kan levere bildet sitt til CYAN studio, Jens Bjelkes Gate 13a-15, 0562 Oslo. Bidraget ditt kan leveres personlig eller med posten og det er også mulig å putte det i brevsprekken vår dersom det er lite nok. Husk å merke ditt bidrag med ”CYAN galleri - re:create” på utsiden.

Alle bidrag får være med og får vi navnet ditt lover vi å også kreditere deg som medvirkende kunstner.

Vi er tilstede på Salongen i Jens Bjelkes Gate 15 hver onsdag fra 12.00-17.00 frem mot utstillingen. Ellers er våre åpningstider varierende så si derfor i fra på galleri@cyanstudio.no dersom du må levere bidraget ditt på andre dager og tider.

Du kan også sende oss et bilde på e-post til galleri@cyanstudio.no og så printer vi ditt bidrag på et a4-papir med vår fantastiske svart-hvitt laserprinter.

---

English:

In conjunction with CYAN gallery´s 18th birthday an open call has been created for artist working in all media. The exhibition titled re:create re:create is a curatorial experiment on how to create an evolving non-static exhibition out of everything submitted that is free for all and also free to co-curate during the exhibition period. All we want is work you do not care about getting back that we can do whatever we´d like with. As participating artists you will be credited as contributing artists and you will also be provided with general installation shots of the exhibition.

To submit mark your contribution re:create and send it by mail to
CYAN studio
Jens Bjelkes Gate 13a-15
0562 Oslo
Norway

You can also send us an e-mail titled re:create to galleri@cyanstudio.no and we will print you submission on a4 paper with our fabulous black and white laser printer.