CYAN folio 2018

i 2018 lanserer vi en ny møteplass for fotografer i Norge!
CYAN folio tar over for stipendutstillingen vi har arrangert tidligere år, og blir mer interessant for publikum, viktigere for fotografene som deltar og nyttigere for å utvikle fotomiljøet i Oslo og Norge.

Inspirert av entusiasmen fra alle aktørene vi samarbeider med gleder vi oss til å samle både fotografer og formidlere av fotografi til Norges første profesjonelle portfoliovisning for fotokunstnere.

Vi vil lage en gruppeutstilling som gir innblikk i en rekke fotoprosjekter under arbeid og invitere inn utstillerne til å vise frem portfolioene sine til aktører som kan bringe arbeidene deres ut til et større publikum. Søknadsfristen for å delta med din portfolio er 15.januar, men du kan sende inn søknad allerede fra 1.desember for å stå først i køen når vi skal sette opp timeplanen for dine portfoliomøter.


Websiden vil oppdateres frem mot 1.desember
Les mer om CYAN folio her.