2 nye fotografer på CYAN kontor

Siste måneden har to nye fotografer flyttet inn på kontoret og vi er kjempeglade for å ønske velkommen til Maru Sanchez-Lopez og Nina Staff!

press_conference.jpg

Maru Sanchez-Lopez jobber med dokumentarfotografi og film samtidig som hun skriver ferdig på sin Masteroppgave iDoukemtar og Journalistikk ved høyskolen i Volda. Snart klar for innlevering blir det en interaktiv dokumentar om å være journalist i Veracruz, Mexico, regnet som et av de farligste stedene i verden å jobbe som journalist.

NinaStaffwet-plate-1-1500px.jpg

Nina Staff er en kunstfotograf som både jobber med digitalfoto og analogtarbeid i mørkerommet med alt fra vanlig film og kopiering til gamle teknikker som våtplate fotografering. Hun har studert ved Bilder Nordic, deltatt på mange forskjellige typer workshop i inn og utland og holder selv jevnlig kurs i samspillet mellom tekst og bilder i personlig prosjekt.