Fotograf Nina Staff drar på Artist Residency ved SAGA senter for fotografi

SAGA senter for fotografi på Inderøy i Trøndelag blir drevet av Elisabeth Nordeng Aanes som også driver NORDphotography workshops for fotografer. I høst har hun startet opp med «Artist in Residence» på SAGA . Den 15 oktober inntar Nina Staff fra CYAN studio SAGA som den første inviterte kunstneren til å benytte dette tilbudet.

Vi gratulerer vår kollega Nina med å få et arbeidsopphold som både gir tid til fordypning og ro i et inspirerende miljø. Nina har fått et opphold på 14 dager, og planlegger å jobbe masse. Hun skal fordype seg i våtplatefotografering etter å ha arbeidet med teknikken i lengre tid etter sin første workshop med fotograf Jill Enfield. SAGA har nylig innstallert sitt analoge mørkerom for fotografer, som er spesielt tilpasset arbeid med våtplatefoto.

Etter Nina Staff er fotografen Helene Fjell invitert til et opphold og sammen med Sissel Annett planlegger de tre en felles utstilling med våtplatebaserte bilder, galleriet til på SAGA senter for fotografi i juni 2019.


Våtplatefoto: Nina Staff