Enda 2 nye fotografer på CYAN kontor

I november har to nye fotografer flyttet inn på kontoret og vi er kjempeglade for å ønske velkommen til Lars Eithun og Elin Hua!

005 Metamorph 2.3.jpg

Lars Eithun jobber med illustrasjon og portrettfotografi samtidig som han planlegger å sette opp en kursserie med fokus på kreativt fotografi. Der vil han engasjere folk i ulike tilnærminger til den visuelle og skapende kraften og fortellergleden som ligger til grunn for fotografiet. Første kurs planlegges til desember, og flere settes opp etter nyttår.
Levende opptatt av at møter mellom mennesker gir rom for utvikling av fantastiske historier jobber han mye med portrettfotografering der små glimt av disse historiene foreviges og bestandig driver fotografen videre mot å utvikle seg både som menneske og billedskaper. Ta kontakt dersom du ønsker å høre mer om kurs enten nå eller etter jul!

ElinHua1.jpg

Elin Hua jobber med illustrasjon og grafisk design men har innen fotografi spesialisert seg på gravide- og nyfødt foto gjennom firmaet sitt Juhuphoto.
Hun planlegger å bruke studioet til familiefotograferinger i tillegg til å utnytte kontorplassen til å utvikle både illustrasjons og fotograferingsbedriftene sine. Elin planlegger å gjennomføre en god del studiofotografering før jul, så kontakt henne gjerne for et tilbud nå eller gavekort som kan brukes etter nyttår!