Vi gleder oss til Fotografiets Dager på Preus Museum i august!

Vi anbefaler Fotografiets Dager på Preus Museum i Horten 17-19.august.

I å blir det en flere dagers festival i samarbeid med Horten matfestival, og de arrangerer både en juryert utstilling du kan søke om å være med på, og en portfoliovisning med internasjonale reviewere du kan møte og diskutere dine egne fotoprosjekter med.
 

Spesielt gleder vi oss til CYAN studio sine egne bidrag til årets festival!

Årets tema er musikkfoto og Stian Evensen fra CYAN studio er invitert som utstiller.
Under festivalen viser han sitt fotobokprosjekt om bandet Los Plantronics som han gav ut i år. Han har fulgt bandet på turne og konserter, og med bandet sin mariachi-surf stil og Stian sitt klassiske svarthvitt uttrykk har det blitt en vakkert energisk fotoserie.
Vinnerene av Publikumsprisen under årets CYAN folio, Isabel Sancho, får også vist frem sin vinnerportfolio i en egen utstilling under festivalen.
Med serien "Hvor er du nå Bjørn Eirik?" går hun på et kreativt og overraskende fargerikt vis inn i egen sorgprosess etter et dødsfall i nær familie.

Som fotograf har du også flere måter å være med og delta aktivt under Fotografiets Dager.

Den juryerte utstillingen er fortsatt åpen for innsending.
Fristen for å sende inn til den juryerte utstillingen er utsatt til 7.juni!
Les mer her og send inn din serie bilder for å få utstillingsplass utendørs.
Preus museum arrangerer også en egen portfoliovisning under festivalen.
Du kan melde deg på portfoliovisningen her, og de har satt ned deltakergebyret for medlemmer av FFF og NBK til 500,-. Ellers koster det 1000,- og du får 4 møter med folk som både kan gi konstruktive tilbakemeldiner og eventuelt løfte karrieren din videre om de liker hva du viser dem.

 

Håper vi sees i Horten!