Flere ledige plasser på CYAN kontor

Du kan flytte inn med en gang!!

Vi har tre ledige plasser på CYAN Kontor! Med leie av kontorplass får du gratis tilgang til byens beste mørkerom. 30% avslag på dags-leie i studio. Vi har et flott kjøkken/Nano-bryggeri. Lagringsplass og ikke minst et fantastisk kreativt miljø! I inngangspartiet ligger CYAN Salong med varierte og gode utstillinger. Her kan så klart du også stille ut dine arbeider.
Cyan vil i nær fremtid friskes opp, så du kan godt være med på å sette ditt preg på kontorlokalet.

Kun 2500 i måneden!

CYAN studio er et trivelig studiokollektiv nederst på Grünerløkka i Oslo.
I tillegg til å ha et felles kontor har vi også et tilknyttet mørkerom og studiolokale og vi arrangerer jevnlig utstillinger og fotorelaterte eventer med fotografene som holder til her og andre inviterte.
Du kan bruke CYAN sitt mørkerom uten ekstra kostnad om du driver med sånt, og får mulighet til å oppbevare eget fotoutstyr på lagerrommet i studioet. Kontorpulten kommer med noe hylleplass og egen lagerhylle i kontorkjelleren. Ellers har vi felles kjøkken, gratis kaffe, internett, laserprinter og ikke minst et trivelig miljø.

Les mer om studiofasilitetene på websiden.


Send gjerne en mail om du har noen spørsmål eller vil avtale å komme innom for en titt og en kaffe.  Ellers kan du gjerne ta direkte kontakt med kontorsjef Stig Marlon Weston på tlf 91181588