Takk for fin Fotobokfestival Oslo 2019


Fotobokfestival.Oslo ble organisert av Forbundet Frie Fotografer og i år deltok CYAN studio med to offisielle arrangement under festivalen.
TAKK till alle som var med på detta! TAKK till alle som kom innom! Takk for alle samtaler og for all interesse! TAKK til Fotobokfestival Oslo 2019 for at vi ble invitert til å bidra! Vi unner oss å si at dette kun var suksess!

Både CYAN Fotobokkafé og FotoZine Maraton ble godt besøkt og fungerte som trivelige møteplasser for fotografer og andre som var interesserte i fotobøker. Fotostudioet ble gjort om til en fotobokkafè der 20 fotografer viste frem og holdt foredrag om sine selvpubliserte fotobøker. Det var fint å se så gode fotoprosjekter presentert, samtidig som det ble mye nyttig prat om praktiske valg og hensyn å ta når man skal gi ut sin egen fotobok.
Samtidig hadde vi en pågående konkurranse der par med fotografer og grafiske designere jobbet med å produsere fotozines i løpet av festivalen. Vi gratulerer vinnerne av FotoZineMaraton fotograf Eli Haugen Sandnes og designer Kaja Krakowian, med sin utrolig vakre fotozine laget som en slags reisedagbok fra fotografens kunstneropphold i Japan, og takker CANON Norge for vårt samarbeidet som gir vinnerne produksjon av sin fotozine.