CYAN folio vinner Pauline Tamara stilte ut under Fotografiets Dag

Paulina2.JPG

Under Fotografiets Dag ved Preus Museum stilte Pauline Tamara ut sitt fotoprosjekt “Bendt A. Rasmussen 1952-2014”. Som vinner av Publikumsprisen under CYAN folio i vår var hun invitert til å vise frem bildene fra portfolioen hun deltok med der. Hun har over flere år jobbet med å sortere og bearbeide fotoarkivet til fotograf Bendt A. Rasmussen, som han testamenterte til henne.
Med hjelp fra Preus museum har Paulina Tamara satt sammen en serie bilder og under utstillingen presenterte hun også den tilhørende bokdummyen sin.

Paulina3.jpg

Publikum så intressert ut, utstillingen var slående i sitt grafiske men personlig uttrykk der enkle grep var tatt i bruk for å dra frem personen bak bildene som ble vist. Og bokdummyen ble stjålet i løpet av dagen, så man må kunne si at det var en suksess.

Paulina er også invitert til å presentere boka si på CYAN fotobokkafé under Oslo Fotobokfestival i september for de som vil høre mer og ikke rakk å se gjennom den før den forsvant!

Paulina1.jpg