CYAN folio portfoliovisning har søknadsfrist 20.mars!

I samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter,  Oslo Fotokunstskole og Lumina Gallery organiserer CYAN studio Norges største portfoliovisning for fotokunstnere.

Reviewerene som kommer fra utlandet ønsker å se det beste av hva som er under arbeid i norsk fotokunst. Og vi får tilbakemeldinger fra de norske reviewerene om at vi fotografer tror de har bedre oversikt over vårt arbeid enn de egentlig har. Så de gleder seg virkelig til å få et overblikk over hva som er de nyeste prosjektene på gang.

CYANfolio_portfoliovisning2019-14.jpg


På CYAN folio får du personlige møter med gallerister, kuratorer og redaktører for å vise og diskutere ditt fotoprosjekt. Dette er din mulighet til å sitte ned og diskutere med kuratoer ved Landskrona Fotofestival (SE), Backlight(FI), COpenhagen Photo(DE) og Nordic Light(NO), vise bilder til magasinet Fotografi, Kulturbyrået Mesén og Kunzt.no og bli personlig kjent med et utvalg fotogallerister fra bl.a. Fotogalleriet, Cathrine Edelman Gallery og Ellingsen von Krogh Galleri.

Søknadsfrist for å delta er midnatt 20.mars og det er gratis å søke om å delta med din portfolio.

Mer informasjon, oversikt over reviewere du kan møte og søknadsskjema finner du her på websiden



Portfoliovisningen vil foregå søndag 10.mai og avsluttes med fest og prisutdeling samme kveld.
I dagene før portfoliovisningen arrangerer vi også et møte for fotografene som deltar, en åpen portfoliowalk der publikum kan komme og se gjennom portfolioene i en åpen portofliovisning arrangert av Lumina Gallery, og et seminar med søkelys på hvordan man jobber seg videre i karrieren som kunstfotograf, arrangert av Oslo Fotokunstskole.


Arrangementet er støttet av Foto.no, Nordic Light Festival, Preus museum, DOK20, NORDphotography, Canon Norge, Trippus og Studio Technika

CYANfolio-logoer20.jpg