CYAN tipser om: Norsk Naturfotofestival


Norsk Naturfotofestival er Nordens største festival for naturfotografi og foregår 6.-8.mars i Ski
Festivalen jobber for å viske ut det de ser som unaturlige grenser innen fotografiske uttrykk ved å vise en stor variasjon og bredde i fotografiske stilarter.

Norsknaturfotofestival.jpg

I deres øyne er portrettfoto, gatefoto, dokumentarfoto og stilleben også naturfotografi så lenge uttrykket har en eller annen link mot naturen. Uansett handler fotografiet om tilstedeværelse, hard jobbing, komposisjon, kreativitet,  formspråk, formidling og å kontrollere lyset.

Festivalen arrangeres i år for syvende gang og har gjennom sin programmering med foredrag fra folk som Arno Minkkinen, Marcus Bleasdale, "Photographers agains wildlife crime» med flere også klart å være toneangivende overfor andre festivaler i Europa.
Bilder fra naturen blir viktigere og viktigere, i en verden påvirket av klimaendringer og diskusjon om hvordan bidra til å snu holdninger, hindre uønskede og skadelige endringer og øke engasjementet for naturen. I løpet av tre dager vil publikum få anledning til å ta del i vakre, uventede, triste, morsomme og ettertenksomme fotografiske uttrykk i store utstillinger, spennende foredrag og personlige møter.


Norsk Naturfotofestival - www.nnff.no
6.-8 mars, Rådhusteateret i Ski