Vi har lyst til å invitere inn en studiomanager!

CYAN studio har mye aktivitet og få folk som organiserer. SÅ kanskje det er på tide igjen å invitere inn en studiomanager. Har du lyst på en fin tittel og fri bruk av studio med muligheter for å gjøre om det passer?
Vi vil snakke med deg om du er en ivrig, arbeidsom, godt organisert og nevenyttig fotograf som ønsker å være tilstede og ta ansvar for en del av studiodriften.

Studiomanager får gratis bruk av studio, og være ansvarlig for oversikt over booking av studioutleie til andre fotografer og følge opp rydding og vanlig vedlikehold av studio.

Kanskje det kan passe for deg som er nyutdannet fotostudent i oppstarten av frilanstilværelsen, en som trenger arbeidslokaler innimellom og ikke er redd for å påta deg litt ansvar med det. Eller kanskje du vil gjøre mer foto ved siden av annen frilansjobbing og få praktisk erfaring i et kreativt miljø. Vi har hatt NAV-praktikanter tidligere om du er registrert for støtte derifra.

Vi forventer ikke mye tidkrevende jobbing, men en jevn oppfølging, ansvarsfølelse og eget inititativ.

 

CYAN studio drives som et samvirkelag uten offentlig støtte, der alle betaler husleie. Men vi vil gi en gratis plass her til en som er engasjert i å utvikle våre felles arbeidslokaler.
Vi håper å finne en som kan starte over sommeren og det er ikke noe stress med oppstart før uti august.

Men send en mail når det passer til cyan@cyanstudio.no med søknad eller spørsmål. Og kanskje vi rekker en prat før sommeren tar oss alle.