Vil du bli studiosjef, gallerist eller bare drive med fotografi i Oslo?

CYAN studio har feiret 25-års jubileum og har lyst til å invitere nye krefter inn for å ta over studioet og studiogalleriet med sine idéer og målsetninger.
Opp gjennom årene har studioet vært både kontorfellsskap, fotostudio, galleri og huset mengder av trivelige folk i tillegg til et vell av andre aktiviteter som kurs, foredrag, boklanseringer og fester.

Leiekontrakten er god og gårdeieren er for trivelig til å bare gå sin vei. Vi ønsker derfor å runde av studiolokalet med å gi det videre til nye eiere. Nye sjefer kan så selv bestemme hvordan og hva de vil organisere der men den viktigste biten er at en har lyst til å se ting skje og er ivrig på å gjøre, lage og organsiere et rom som er for fotografi i en eller annen form.


CYAN kommer til å fortsette som mørkerom og organisator for fotoutstillinger og eventer ellers.
Men studiolokalet er for bra til å legges ned og vi vil være snille og gi den muligheten vi har hatt til å ha det gøy der videre til noen nye folk.


Dette er altså ikke en stillingsannonse, men en Open Call for deg eller dere som ønsker å ta over ansvar for drift, utvikling og morro på et fotostudio og gallerirom som er godt etablert.

Send en mail og start en samtale med oss.


Etter 25 år er det på tide å ikke bare invitere folk inn til å stille ut eller fotografere litt. Studioet til CYAN leter etter nye eiere og ildsjeler som vil forme studioet og aktivitetene slik de finner det for godt.
Vil du ha tilgang til et sentralt lokale med overraskende lav husleie og tilsvarende substandard eiendomsmasse?
Da bør du kontakte oss for å snakke om muligheten for å bli studiosjef og eventuelt studioeier.

Så langt har CYAN studio vært driftet som et samvirkelag og drevet på ideelt grunnlag med basis i frivillig innsats. Inntekter fra drift går til å dekke drift og ingen involvert har fått betalt for vanlig drift.

Som ny sjef vil det være mulig å organsiere en annen pengeflyt om du også vil betale deg selv for innsatsen, men en slik flyt må du som studiosjef sette opp selv.
I utgangspunktet går CYAN rundt økonomisk, og så langt er alt overskudd brukt på å dele ut plass til aktiviteter og muligheter for deltakelse. Samtidig har studioet gått gjennom flere oppgraderinger, har en god del utstyr og fasiliteter lagt opp allerede.

Med lokaler som både kan brukes som studio, galleri, kurslokale og foredragsmøtesplass er dette en åpen utlysning til samtaler med interesserte som ser nytten og er fristet til å tenke over muligheter. Enten du er godt etablert som fotograf, kunstner eller lignende, eller er en gjeng nyutdannede studenter i oppstarten av frilanstilværelsen på ferten av kunstnerisk suksess kan dette være en passende mulighet for deg.