Back to All Events

Cyan :Kulturnatt

  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Fotografi uten kamera

Under Oslo Kulturnatt vil fotograf Stig Marlon Weston gjøre om hele studiorommet til et mørkerom for å skape sine karakteristiske storformatsfotogrammer, fotografier laget uten bruk av kamera. Det ferdige verket skal presenteres på en gruppeutstilling i Tyskland senere i høst, og om du kommer innom i løpet av kvelden kan du bli en av flere modeller til en planlagt bildecollage.

I tillegg vil han vise eksempler fra tidligere prosjekter han har laget, bl.a. en serie med bilder som skal stilles ut i New York senere i september, og bildene "Holt" fra Oslomarka, som henger på Høstutstillingen i år.

Åpent fredag 14. september kl. 18–24
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Program for hele Kulturnatta kan du laste ned her (PDF)Earlier Event: August 24
Arne Strømme :Uro
Later Event: September 28
Hildegunn Larsen :115dB