Back to All Events

Hildegunn Larsen :115dB


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Siste helg i september er Cyan :galleri stolte av å presentere utstillingen 115dB av Hildegunn Larsen, vinneren av juryens pris under Cyan :stipendutstilling 2012. 
Larsen har gjennom arbeidet som fast festivalfotograf ved Hovefestivalen utviklet sin egen stil innen portrett og dokumentarfotografi og blitt fenget av festivallivets visuelle stemning og atmosfære.

Utstillingsprosjektet inneholder ingen store artistportretter eller fyrverkeri, men vender istedet kameraet mot publikum. Fotografen gir oss dermed et annerledes innblikk i det norske festivallivet. Bildene er tatt over flere år og menneskene er fanget på ulike steder, men alle er der for konsertene, for musikken, for 115dB. Gjennom bruk av langsomt analogt kamerautstyr formidler fotografen et dempet og nesten stille bildeuttrykk. Hendelser og folk blir isolert av kameraet og står fram fra sine støyende omgivelser som forundrede og overraskede over sine egne festivalopplevelser mens de utspiller seg innenfor bilderammen.

Dette er den første separatutstillingen til Larsen. Fotografen er autodidakt og har gjennom flere år arbeidet som fotograf for flere festivaler. Hun ble kåret til vinner av utstillingsstipendet ved Cyan :stipendutstilling 2012, en årlig åpen konkurranse og stipendsøknadsprosess arrangert av Cyan :galleri. Juryen bestod av fotograf Morten Andersen, kunstkritiker Eva Løveid Mølster og kunstnerisk leder ved Cyan :galleri Monica Holmen.


Vernissage fredag 28. september kl. 18–23
Åpent lørdag 29. og søndag 30. september kl. 12–17. 


Earlier Event: September 14
Cyan :Kulturnatt
Later Event: October 26
Adrian Bugge: Nattskift