Back to All Events

Cyan :stipendutstilling 2013


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Cyan :galleri arrangerte for fjerde gang stipendutstilling for fotografer, og sørget igjen for et arrangement som gav like mye spenning til publikum som til søkerne som stillte ut fotografiene sine. Årets utstilling mottok rekordmange søknader og 90 fotografer viste fram arbeid med en imponerende kvalitet og bredde i uttrykket. De antatte bildene spente fra portrettfotografier av sauer trykket på tovet ull til reportasjefoto fra overklassemiljøet i Mumbai, India. 7 stipendpremier ble delt ut og under utstillingen blir publikum satt til å være med og juryere bildene og søknadstekstene for å være med og bestemme hvem som skulle motta stipendpremiene. Som takk for juryinnsatsen ble vinnerbildene loddet ut og gitt bort til publikum som stemte dem frem.

Stipendene ble delt ut fredag 1/2, og her kan du se hvilke fotografer som vant og hvilket jurymedlem som ble de heldige vinnerne av bildene de stemte på.
Utstillingen vil være åpen hver dag, mandag 28.januar - søndag 3.februar kl 12-17

Mandag 28.januar kl 18-21 arrangerer vi en Cyan :arena diskusjonskveld der du kan høre utstillerne fortelle om sine egne arbeider og stille spørsmål direkte til fotografene.

Torsdag 31.januar kl 18-21 er det utstillernes egen kveld, der alle deltakerne blir invitert inn for å selv juryere hvem av dem som skal tildeles ett av stipendene.

Fredag 1. februar er det stipendfest og åpent kl 18-23. Publikumsstemmingen avsluttes kl 21 og stipendene deles ut like etterpå.


Her kan du se hvordan man søkte om å være med på utstillingen.

Utstillingen er støttet av FotoVideo LaboratorietFotoPhonoInterfoto,StudioTechnikaNORDPhotography, fotofestivalene Nordic Light ogDOK:13 , Tronsmo bokhandel og Colormaster.

Earlier Event: November 23
Tine Dyrkorn: Introspection
Later Event: February 22
Halat Sophie: GI PLASS!