Back to All Events

Adrian Bugge :Nye Oslo


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Nye Oslo er fotograf Adrian Bugges utstillingsserie om det spontane samspillet mellom mennesker og bygninger i en by i forandring. Den halvveis revne og avstengte Sørenga bro som ble brukt som en gratistribune under Øyafestivalen, skulptur-installasjonen på Tjuvholmen som ulovlig blir brukt til å stupe fra, gående som leker seg i vinden mellom høyhusene … Dette er byen slik Bugge ser den.

Bildene går helt tilbake til 2007 – før Barcoderekka var oppført og gir dermed en historisk dokumentasjon over utviklingen i området. Etter utstillingen på Cyan vil utstillingsserien suppleres med nye bilder og vises i utbyggingsområdene i takt med at byen forandrer seg.

Adrian Bugge (Oslo 1981) er kamerabasert kunstner, medlem i Forbundet Frie Fotografer og Stiftelsen Bjørka. En rød tråd i hans kunstneriske prosjekt er betraktninger omkring byen. Utstillingen tar utgangspunkt i Bugges siste Osloprosjekt: fotobloggen www.nye-oslo.no hvor han følger byutviklingen rundt Oslos sjøside, fra havneby til fjordby.


Vindusutstilling hele juli
Vernissage fredag 25. juli kl. 18
Åpent lørdag 26.mai og søndag 27. juli kl. 12-18
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Utstillingen er støttet av Kulturetaten, Oslo Kommune
Store print er sponset av Japan Photo xxl


Earlier Event: June 28
Gå Oslo med oss!
Later Event: August 29
Cyan :Sommerfest og utstilling