Filtering by: 2014

Torgrim Halvari :Ukraine -more than war
Dec
5
to Dec 12

Torgrim Halvari :Ukraine -more than war

Torgrim Hermansen Halvari er født og oppvokst i Vardø i Finnmark og har tidligere stilt ut både i Norge og i utlandet. For tiden jobber han med flere større prosjekter, hvorav ett har resultert i denne utstillingen.

Bildene er tatt i Kiev og sør-øst i Ukraina. Noen bilder er oppstilte portretter, andre kjappe gatefoto og andre igjen er tatt med iPhone og bearbeidet som små dokukunstfotografier. Denne utstillingen tar utgangspunkt i at vi kan forandre ting, ved å vise hva som skjer og sette tanker i sving. Hele prosjektet er tenkt som en arena der du får se andre sider av Ukraina enn den man får servert på TV og i andre media

View Event →
Oslo Fotomaraton 2014 :utstilling
Oct
24
to Oct 26

Oslo Fotomaraton 2014 :utstilling

Vi har den store glede av å ønske velkommen til utstilling av alle bilder tatt under Oslo Fotomaraton 2014.

Moroa starter med vernissasje klokka 18 fredag ettermiddag. Her vil juryen offentliggjøre årets vinnere, det vil bli mulighet til å se alle bildene og treffe mange av deltakerne fra sommerens fotomaraton.

View Event →
Oslo Open
Apr
25
to Apr 27

Oslo Open

Cyan :studio holder åpent under Oslo Open!

Åpne atelierer. Besøk kunstnere der kunsten blir til.
Oslo Open 2014. Lørdag 26 og søndag 27 april. Klokken 12.00 – 18.00. Alt er gratis.

410 kunstnere! Åpne atelierer, konserter, performance, seminar, guidet tur, GPS kartoversikt til mobil, kunsthåndverk, BOO! Barnas Oslo Open – gratis kunstnerworkshops for barn og unge, politikerbesøk, kunstfilmprogram på Cinemateket, katalog, presentasjon av to nye kunstnerstyrte visningssteder og internasjonalt besøk.

View Event →
CYAN stipendutstilling 2014
Jan
27
to Feb 3

CYAN stipendutstilling 2014

Cyan :galleri organiserer sin årlige stipendutstilling siste uke i januar 2014

Etter en åpen søknadsprosess med fritt tema blir 70 søkere stilt ut og 6 forskjellige stipend til en verdi av over 30000,- skal deles ut. Bildene og søknadstekstene henges opp og stilles ut sammen og publikum blir invitert til å være med og juryere søknadene.

View Event →