Back to All Events

Urban natur av Anders Jørgensen


  • Cyan :studio Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo (map)

Dagens byrom er i stadig utvikling, byens ledige arealer blir i større og større grad utbygd, og det blir mindre rom for åpne arealer med grønne pusterom. Bygninger skyter opp tett inntil eksisterende trær og konstruerte grøntarealer dukker opp. Voller blir gravd for å illudere naturlige hauger og knauser; planter og trær plasseres sirlig på rad og rekke i en kunstig perfeksjon som naturen ikke er i stand til å skape uten menneskelig hjelp.

Disse kunstige konstruerte grøntarealene er det som fanger Anders Jørgensens interesse og er grunnlaget for utstillingen Urban natur. På sine vandringer gjennom byen søker han etter det dagligdagse, de små detaljene som ofte ikke har betydning der og da, men som i et senere øyeblikk blir nerven i motivet.


Vernissagefest fredag 24. juli kl. 18-23
Åpent lørdag 25. og søndag 26. juli 12-18

 

Earlier Event: June 26
followers
Later Event: August 28
Under arbeid av Simen Øvergaard