Back to All Events

More Real Than Real
More Real Than Real av Michal Rohal

Michal Rohal er vinner av Cyan :Stipendutstilling 2016 sitt utstillingsstipend som ble utdelt av fagjuryen. Rohal vant prisen med bildet Jia Hua (Fake flowers).

Rohal er født i Slovakia, men bor og arbeider i Oslo. Han har studert New Media Art på Faculty of Art ved Technical University of Kosice og Intermedia og Photography ved Academy of Fine Arts i Jan Matejko i Krakow. Selv om Rohals arbeid er multidisiplinert, er selve kjernen basert på fotografiet. Rohal selv sier at i sin søken etter svar på spørsmål om objektivitet av fotografiet som et medium har han fokusert på temaet erstatning/overtakelse av virkeligheten - av Simulacra i forhold til fotografiet som medium, og han har utviklet dette konseptet i de senere arbeidene 假花 (2012-) og i Fake Flowers (2012 -). Rohal bygger videre på disse ideene i sitt nyeste arbeid – Untitled (2016) hvor han fortsetter å utforske det brede spekteret Simulacra i relasjon til postmodernismen.More Real than Real by Michal Rohal

Born in Slovakia, Rohal studied new media art at Faculty of Art at Technical University of Kosice and intermedia and photography at Academy of Fine Arts of Jan Matejko in Krakow. Having most of his work spread around multiple artistic disciplines, the core of his work still revolves around photography. In his search for answers on questions of objectivity of photography as a medium, Rohal focused on the topic of replacement/overtaking of reality by simulacra in relation to photography as a medium, developing this concept in his later work called 假花 (2012-) or simply Fake flowers (2012-). Building on these ideas, he continues working on this in his latest work – Untitled (2016), further expanding the field covered by the topic of simulacrum in its postmodern explanations.

 

Vernissasje Fredag 25.11 kl 18.00 – 23.00

Åpent
Lørdag 26.11 12.00 – 18.00
Søndag 27.11 12.00 -18.00

Månedens kunstnerbrygg fra CYAN kontorbryggeri:  Hot Draught- Australian Draught med habanero chili og ingefær

Later Event: November 30
Mørkeromsintro 101