Back to All Events

Oslo Open ved CYAN studio

Velkommen til Oslo Open på CYAN studio 21. april. Denne helgen er det åpne kunstnerstudioer over hele byen, lørdag 21. april på østsida av Akerselva og søndag 22.april på vestsiden av Akerselven.

Gå på kunstnerisk skattejakt nå over 200 kunstnere åpner sine dører for deg. Oslo Open byr på et unikt møte mellom kunstnere og publikum på kunstnernes egen arbeidsplass, atelieret, et myteomspunnet og ellers lukket rom, i utallige varianter. I løpet av to dager inviteres publikum til å oppleve og samtale om kunst med profesjonelle kunstnere i en uformell og personlig sammenheng, der kunstnerne formidler sin egen kunst.

Målet med arrangementet er å etablere nye kontaktflater mellom kunsten og publikum, samt å gi kunstnerne en arena å synes på utenfor galleriene. Byens kunstnere åpner sine atelierer for publikum, som får anledning til på nært hold å oppleve hvordan kunstnerne arbeider.

21. april er CYAN studio med som en del av BOO-Barnas Oslo Open, med kurs og aktiviteter for både barn og foreldre. Arrangementet er gratis og åpent for alle. På CYAN studio arrangerer vi to forskjellige kurse som begge er drop-in uten forhåndspåmelding. Om det er fullt akkurat når du kommer kan du henge litt på utstillingen vår i studio til det ganske snart blir ledig plass.

På CYAN mørkerom vil fotograf Stig Marlon Weston lede en åpen workshop inne i det røde lyset på mørkerommet der du kan forsøke deg på å lage fotografier uten bruk av kamera, ved å male direkte med lys og kjemi.
På CYAN studio vil fotograf Britta Kristina Bergersen, holde kurs ute i dagslyset og lære deg å lage sol-fotografier med blått papir og vann, helt uten giftige kjemikalier.

Samtidig henger utstillingen Los Plantronics av fotograf Stian Evensen på salongen og i galleriet vil det vises arbeider av flere av fotografene ved CYAN studio.

Later Event: April 26
Mørkeromsintro 101