Back to All Events

Drømmen om Lykkelandet


Drømmen om Lykkelandet

av fotografene fra mentorprogrammet Art & Storytelling

foto: Hrafnildur Bjørk

foto: Hrafnildur Bjørk

Hva gjør du når du finner et brev bestemoren din skrev for 80 år siden, med tittelen "Drømmen om lykkelandet"?

Hvordan reise hjem igjen uten å lengte tilbake? Hva tenker du når blodet drypper mellom beina på deg, landskapet rundt deg forandrer seg og du ikke kan glemme gutten med epilepsianfallene om natten? Hvilke hemmeligheter arver vi? Hvorfor er det så vanskelig å glemme? I en kaotisk tid, full av selvpålagte forventninger, tilsynelatende fjernt fra urmennesket i oss - hvor leter vi etter stillhet og svar?

«Dette er elleve ulike fortellinger om hva som skjer når historiene og drømmene vi bærer på, finner sin fotografiske form og endelig kan bli fortalt gjennom høyst personlige prosjekter» sier fotoredaktør og kurator Cheryl Newman.

I forbindelse med fotoskolen Bilder Nordic sitt mentorprogram med Cheryl Newman, har elleve deltakere arbeidet med prosjektutvikling over fire måneder og stiller nå ut resultatet. Cheryl Newman har invitert gjester fra sitt store nettverk, og deltakerne har fått veiledning av Andrea Gjestvang, Aron Mörel, Sian Davey og Tim Clark. Utstillingen tar for seg refleksjoner rundt mental helse, seksualitet, familie, identitet, natur, tid, drømmer og minner.

Vernissage fredag 14. desember kl. 18
Åpent lørdag og søndag 15-16.desember kl 12-17
Månedens brygg er "Black Silver IPA " en mørk IPA med nellikspiker og rå kakao

CYAN galleri
Jens Bjelkes gate 13

Earlier Event: December 8
CYAN julemarked