Back to All Events

Kunsten å se - et fotokurs i tre deler


Studio Plutselig og CYAN Studio inviterer til kreativt og morsomt fotokurs! 'Kunsten å Se' er et grunnleggende kurs i digitalfotografi og visuell kommunikasjon, som passer for alle!

Kursleder: Lars Eithun

Det blir lagt stor vekt på det visuelle og det skapende prosessen, og hvordan du kan forbedre ditt eget fotografiske uttrykk gjennom å jobbe med idé, komposisjon, visualisering, planlegging og kreativitet. Det blir også en gjennomgang av enkle fototekniske prinsipper, kamerainnstillinger og andre funksjoner som lar deg bruke kameraet ditt på en mer personlig og bevisst måte.
 

Kurset arrangeres over tre kvelder kl 18:00-21:00 og vi tilbyr to ulike påmeldingsalternativer; “tre mandager” eller “intensivkurs.” Kurset koster 3000 kr for voksne og 2000 kr for studenter og ungdom under 18 år.

Neste ledige mandagskurs arrangeres fra 7. januar 2019 kl 18:00. Første intensivkurs begynner 8. januar 2019 kl 18:00. Hvert kurs har plass til maksimalt ti deltagere.


3 kvelder, kl 18 - 21
tre mandager eller tre dager intensiv
3000,- /voksen eller 2500,-/ studenter maks 10 deltakere


Fotograf Lars Eithun har utdannelse i klassisk svart/hvitt fotografi og mer enn 20 års erfaring som fotograf og kursholder.
Mer informasjon og påmelding på studioplutselig.no


 

Earlier Event: December 14
Drømmen om Lykkelandet
Later Event: January 17
Ollin: The Movement