Back to All Events

CYAN folio - søknadsfrist

CYANlogoFOLIO-logoweb.jpg

 

CYAN folio 2018 er en open call for en ny portfolio utstilling og portfoliovisning som vil arrangeres siste uka i februar. Søknadsfrist for deltakelse er 15. januar.

Du søker ved å sende inn 4 bilder fra ett helhetlig prosjekt, sammen med en liten prosjektbeskrivelse og en kort tekst om egen bakgrunn. Det er gratis å sende innen søknad, men dersom du blir antatt må du betale 800,- i deltakeravgift. Det dekker da også printing av dine utstillingsbilder og produksjon av utstillingskatalog.
Du finner søknadsskjema her.

Etter søknad vil 30 fotografer og fotokunstnere inviteres til å delta på en felles utstilling på CYAN galleri, som juryeres av en fagjury, publikum og av deltakerne selv.
I løpet av utstillingen arrangeres en portfoliovisning i et annet lokale, med inviterte gallerister, kuratorer, redaktører og kritikere der det vil være mulig å vise sitt fotoprosjekt for potensielle visningsteder og skape nye nettverk. Reviewerene vil også fungere som fagjury for utstillingen og premiere de beste portfolioene.

CYAN folio tar over som nytt utstillingskonsept etter tidligere års CYAN stipendutstilling.

Earlier Event: January 5
Mørkeromsintro 101
Later Event: January 26
NOT YOUR AVERAGE BBY GIRL av FEELINGS