Back to All Events

CYAN folio 2019 - søknadsfrist


portfoliokurs7.jpg

 

CYAN folio 2019 er en open call for å delta på portfoliovisning og gruppeutstilling. Både utstilling og portfoliovisning vil arrangeres ved Henie Onstad Kunstsenter. Utstilling henger første to ukene i mai og portfoliovisningen avholdes søndag 12.mai. Søknadsfrist for forjuryeringen er 20. mars.

Du søker ved å sende inn 4 bilder fra ett helhetlig prosjekt, sammen med en liten prosjektbeskrivelse og en kort tekst om egen bakgrunn. Det er gratis å sende innen søknad, men dersom du blir antatt er det 1000,- i deltakeravgift. Det dekker da også printing av dine utstillingsbilder og produksjon av utstillingskatalog.
Søknadsskjemaet vil du finne her i februar.

Innsendingen juryeres av Henie Onstad og Fotogalleriet og 35 fotografer og fotokunstnere inviteres til å delta.

Portfoliovisning vil gi deltakende fotografer personlige møter med inviterte gallerister, kuratorer, redaktører og kritikere der det vil være mulig å vise sitt fotoprosjekt for potensielle visningsteder og skape nye nettverk. Reviewerene vil også fungere som fagjury for utstillingen og premiere de beste portfolioene.

Earlier Event: February 8
Mentorprogrammet
Later Event: February 11
Mørkeromskurs 301 Kopieringsteknikk