Filtering by: 2019

Oslo Fotobokfestival - CYAN bokkafé og FotoZineMaraton
Sep
19
to Sep 22

Oslo Fotobokfestival - CYAN bokkafé og FotoZineMaraton

CYAN deltar under Oslo Fotobokfestival 2019 med to paralelle arrangement i studioet.
Vi åpner dørene og inviterer inn til en fotobokkafè med kaffe og hjemmebrygg, billigsalg fra vår boksamling, og ikke minst en lang meny med bokpresentasjoner fra fotografer som har selvpublisert.
Samtidig har vi en pågående fotozinemaraton der designere og fotografer samarbeider om å scanne, printe og stifte før ferdige fotozines skal presenteres for publikumsjuryering søndag kveld. Følg prosessen og la deg inspirere av å se andre arbeide mens du nyter vårt hjemmebrygg fra dypet av en myk kafèstol.

View Event →
Open Call - Oslo Fotobokfestival
Aug
1
to Aug 15

Open Call - Oslo Fotobokfestival

CYAN deltar under Oslo Fotobokfestival 2019.
Vi vi både arrangere en fotobokkafè og en fotozinemaraton parallellt og lanserer derfor to åpne innsendinger for deltakere med innsendingsfrist i august. Har du en egen fotobok du vil vise frem eller har du et fotoprosjekt du vil lage en fotozine av er det gratis å søke om å være med under festivalen.

View Event →
"Hva har du tatt bilde av?" - en workshop i portfolioutviking og prosjektfilosofi
Jun
7
to Jun 10

"Hva har du tatt bilde av?" - en workshop i portfolioutviking og prosjektfilosofi

Lær deg å forstå ditt eget fotoprosjekt bedre over en helg med praktiske fotooppgaver, diskusjon om egne bilder og inspirasjon og innspill fra inviterte gjestefotografer. Med bare 6 og et fokus på samtale og interaksjon vil dette bli en workshop som kan bevege arbeidet ditt videre både praktisk og filosofisk.

View Event →
Creative Photo Practice and Portfolio Development.
Feb
13
to Apr 10

Creative Photo Practice and Portfolio Development.

CYAN inviterer til Kritikkteori og portfolioutvikling med Lila Zotou

Kursets fokus er deltagernes egne pågående personlige prosjekter. Deltagerne vil presentere sine egne ideer og jobbe med å videreutvikle sin portfolio. Med utgangspunkt i forderag om fotohistorie og kritisk teori vil du lære å utvikle et eget kritisk blikk, motiveres til å eksperimentere med forskjellige sjangre og bli oppfordret til å berike din egen personlige stil.

Lila Zotou er en gresk fotograf bosatt i Oslo med en egen praksis som fotokunstner. Hun har en MA i fine arts fra universitetet i Utrecht.
Kurset vil foregå på engelsk.

 

View Event →
Mørkeromskurs  301 Kopieringsteknikk
Feb
11
5:00 PM17:00

Mørkeromskurs 301 Kopieringsteknikk

Mørkerom 301 - Avansert kopieringsteknikk, en personlig veiledning i kopieringsteknikk

For deg som har jobbet litt på mørkerom men gjerne vil ha noen tips og tilbakemeldinger om hvordan kopiere bedre sorthvittbilder.
-Hvordan se på en kopi om den er bra eller dårlig?
-Hvilke teknikker kan jeg bruke for å få fram det jeg vil i bildet mitt?
-Er det noen valg av materialer eller utstyr jeg burde tenke over?

View Event →
CYAN folio 2019 - søknadsfrist
Feb
10
to Mar 20

CYAN folio 2019 - søknadsfrist

CYAN folio 2019 er en open call for deltakelse på en portfoliovisning og guppeutstilling for fotografer. Portfoliovisningen vil avholdes helga 11-12.mai ved Henie Onstad og deltakende fotografer får personlige møter med gallerister, kuratorer og fotofestival for å vise frem og diskutere sin portfolio.
Søknadsfrist for deltakelse er 20.mars

View Event →