Back to All Events

Open Call - Oslo Fotobokfestival


Oslo Fotobokfestival arrangeres av Forbundet Frie Fotografer i september og i år vil CYAN studio delta med et offisiellt arrangement under festivalen.
Vi planlegger to eventer parallellt og inviterer interesserte deltakere til å sende inn for å være med.

Innsendingsfrist 15.august,
men opptak vil skje i flere omganger, så det er lurt å sende inn tidligere!

Har du en egenutgitt fotobok du ønsker å vise frem?
-Fotostudioet vil gjøres om til en fotobokkafè der fotografer kan vise frem sine egen publiserte fotobøker. Vi ønsker å presentere en rad forskjellige fotobøker gjennom å gi fotografene plass og tid i et eventprogram til å kunne stille ut bilder, holde foredrag, debattmøte, Q&A eller lignende. I tillegg blir det selvfølgelig kaffe, hjemmebrygg og mulighet til å gjøre kupp i vårt billigsalg fra CYAN sin fotoboksamling.

Send en epost til cyan@cyanstudio.no med litt informasjon om og bilder dersom du har en egen fotobok du ønsker å presentere og legge ut for salg i fotobokkafèen under Oslo Fotobokfestival.


Vil du gjøre ditt fotoprosjekt om til en fotozine?
-Vi arrangerer også en FotoZineMaraton under festivalen. En håndfull fotografer og designere velges ut fra en åpen innsending i sommer. Disse vil pares opp for å sette sammen en fotozine på et stramt budsjett og kort tidsfrist, der den beste premieres med et produsert opplag.
FotoZineMaraton vil foregå 18/19-22.sept og også inkludere en utstilling med zines fra lignende konkurranser i utlandet.

Har du et fotoprosjekt du vil vise som en fotozine, eller er du en kreativ designer med forkjærlighet for fotografi vil vi høre fra deg. Det er gratis å sende inn og gratis å delta.