Back to All Events

Oslo Fotobokfestival


Oslo Fotobokfestival arrangeres av Forbundet Frie Fotografer i september og i år vil CYAN studio delta med et offisiellt arrangement under festivalen. Vi planlegger to eventer parallellt og inviterer interesserte bidragsytere til å ta kontakt.

cyanfotobok.jpg

Har du en egenutgitt fotobok du ønsker å vise frem?
-Fotostudioet vil lages om til en fotobokkafè der fotografer kan vise frem sine egen publiserte fotobøker. Vi ønsker å presentere en rad forskjellige fotobøker gjennom å gi fotografene plass og tid i et eventprogram til å kunne stille ut bilder, holde foredrag, debattmøte, Q&A eller lignende. I tillegg blir det selvfølgelig kaffe, hjemmebrygg og mulighet til å gjøre kupp i et billigsalg av CYAN sin fotoboksamling.

Send en epost til cyan@cyanstudio.no
dersom du har en egen fotobok du ønsker å presentere og legge ut for salg

Vil du gjøre ditt fotoprosjekt om til en fotozine?
-Under festivalen arrangerer vi også en Fotozine-maraton. En håndfull fotografer og designere velges ut fra en open call i sommer. Disse vil pares opp for å sette sammen en fotozine på et stramt budsjett og kort tidsfrist, der den beste premieres med et produsert opplag.
Har du et fotoprosjekt du vil vise som en fotozine, eller er du en kreativ designer med forkjærlighet for fotografi vil vi høre fra deg.

Søknadsskjema for deltakelse som fotograf eller designer under CYAN zinemaraton