Back to All Events

Open Call - Oslo Fotobokfestival


Fotobokfestival Oslo arrangeres av Forbundet Frie Fotografer i september og i år vil CYAN studio delta med et offisiellt arrangement under festivalen.
Vi planlegger to eventer parallellt og inviterer interesserte deltakere til å sende inn for å være med.

Har du en egenutgitt fotobok du ønsker å vise frem?

-Fotostudioet vil gjøres om til en fotobokkafè der fotografer kan vise frem sine egen publiserte fotobøker. Vi ønsker å presentere en rad forskjellige fotobøker gjennom å gi fotografene plass og tid i et eventprogram til å kunne stille ut bilder, holde foredrag, debattmøte, Q&A eller lignende. I tillegg blir det selvfølgelig kaffe, hjemmebrygg og mulighet til å gjøre kupp i vårt billigsalg fra CYAN sin fotoboksamling.

Send en epost til cyan@cyanstudio.no med litt informasjon om og bilder dersom du har en egen fotobok du ønsker å presentere og legge ut for salg i fotobokkafèen under Oslo Fotobokfestival.


Vil du lage et fotoprosjekt om til en fotozine?

-Vi arrangerer også en FotoZineMaraton under festivalen. En håndfull fotografer og designere velges ut fra en åpen innsending i sommer. Disse vil pares opp for å sette sammen en fotozine på et stramt budsjett og kort tidsfrist, der den beste premieres med et produsert opplag.
FotoZineMaraton vil foregå 18/19-22.sept og også inkludere en utstilling med zines fra lignende konkurranser i utlandet.

Vi har allerede fylt opp plassene for fotografer, men har fortsatt plass til et par grafiske designere til. Er du en kreativ designer med forkjærlighet for fotografi vil vi høre fra deg. Det er gratis å delta og dui kan vinne produksjon av fanzinen dere lager.