Back to All Events

Mørkeromskurs 106 - Montering og ferdigstilling

  • CYAN mørkerom 32 Trondheimsveien Oslo, 0560 Norway (map)

Dette blir en kveld med en enkel og praktisk innføing i arbeid man gjør med mørkeromskopiene sine etter at de er ferdige i mørkerommet. Kurset er åpent også for deg som ikke er medlem eller jobber i mørkerommet.


Vi viser deg hvordan du gjør bildene dine klare for oppheng, utstilling eller salg. Kurset passer for deg som er igang med mørkeromsarbeid og kopierer egne bilder som du vil presentere best mulig. Like nyttig enten om du er ganske så fersk eller godt igang med eget mørkeromsarbeid. Det meste av det praktiske arbeidet er også nyttig iforhold til montering av digitale print.

Kursleder: Stig Marlon Weston

Du kan jobbe med dine egne bilder og vi anbefaler alle deltakerne å ta med seg egne mørkeromskopier eller print, gjerne både laget på fiberpapir og RC papir.
Vi går igjennom retusjering for hånd, bruk av varmepressa og tørrmontering og det å skjære til passpartout til bildene dine.

Kurset gir deg oversikt over hvordan du selv ferdigstiller og monterer bildene dine, og vi vil diskutere ting som nummerering, opplag, signering osv. før salg.