Back to All Events

Storformatsfotografering 101 - Workshop med introduksjon til storformatskamera

  • CYAN studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Workshop i fotografering med storformatskamera

CYAN studio arrangerer en-dags kurs i storformatsfotografering .
Storfromatskameraet kan være både stort og tungt og klønete å komme igang med på egen hånd og det er mange feil det er lett å gjøre om man starter uten veiledning. Samtidig kan kameraet gi deg mye mer kontroll over bildet ditt og en helt egen skarphet og kreativt uttrykk ved riktig bruk.

Har du lyst til å bruke et større filmformat og vurderer å skaffe deg et storformatskamera? Eller har du allerede et kamera og vil bli trygg å riktig bruk av det?
På dette kurset går vi gjennom de tekniske og kreative mulighetene du får ved å bruke et storformat kamera når du fotograferer. Vi ser på både innstillinger som fokus, lysmåling, oppretting av perspektiv og fokusplan i tillegg til kreative teknikker som er tilgjengelige for deg med planfilm og et modulært kamera.

Denne workshopen skal gjøre det enklere å velge om du selv vil bruke storformatskamera i din fotografering og tryggere å bruke det riktig når du kommer igang.

Under kurset vil vi bruke et Sinar F2 kamera.
Dersom du har et eget storformatskamera kan du gjerne ta det med sammen med kamerastativ om du også har det.
Vi møtes i fotostudioet og ser på kameraet sammen før vi går ut og fotograferer bygninger og landskap. Så samles vi i studioet igjen og ser på det å fotografere portrett.

Sted: CYAN studio, Jens Bjelkes gate 13, Oslo
Kursleder:
Stig Marlon Weston
Tid: 16. august kl 17-21

max 4 deltakere
Deltakergebyr: 1500,-

Storformatskurs 101 aug-21
NOK 1,500.00

Storformatsfotografering 101 - Fotografering med teknisk kamera

Denne workshopen skal gjøre det enklere å velge om du selv vil bruke storformatskamera i din fotografering og tryggere å bruke det riktig når du kommer igang.

Kursleder: Stig Marlon Weston

Add to Cart