Back to All Events

Oslo Open & bildevisning i studiogalleriet

  • CYAN mørkerom 32 Trondheimsveien Oslo, Oslo, 0560 Norway (map)

Velkommen åpent studio og galleri under Oslo Open på CYAN studio 22.april.
Denne helgen holder kunstnerstudioer over hele byen åpent for publikum, med arrangement og omvisninger.
På CYAN vil fotokunstner og daglig leder Stig Marlon Weston vise frem gamle prosjekter og henger opp helt nye bilder på vei til en utstiling.

Fotokunstner Stig Marlon Weston arbeider kontinuerlig med nye prosjekter og bildelageret fylles stadig opp med nye bilder på vei til eller fra utstillingsplass.
Denne helgen vil han rydde gjennom og vise frem noe av det han har stående i tillegg til å vise frem helt ny.e fotografier som er på vei til å stilles ut ved Vadsø Kunstforening i Finnmark i mai.

Stig Marlon Weston vil under Oslo Open vise frem helt nye bilder fra hans prosjekt laget under et kunstneropphold sist vinter der han arbeidet ute i naturen på Andøya i Vesterålen. I tillegg har han jobbet med foto i over 20 år og vil sette frem utvalgte verk fra lageret av tidligere utstillinger.

Bildene selges rett fra vegg, og det loves en eklektisk blanding av stort og smått.

Det blir også satt opp auksjonsrunder med 0,- i utropspris på et nytt bilde hver dag på Stig Marlon Weston sin Instagramkonto fra 17.april til 22.april, så følg med på @stigmw for å legge inn skambud!

CYAN studio er et fotostudio og mørkerom som tilbyr billig arbeidslokaler til fotografer, fotokunstnere og entusiaster. I tillegg arrangeres det jevnlig fotoutstillinger i lokalene under navnet CYAN galleri.


Studioet er åpent 22..april kl 12-18
-
Du er velkommen til å komme innom og ta en titt på arbeidslokalene, se på utstillingen og snakke med fotografen.
-
Bildesalg er rett fra vegg, så bare kom innom og ta med deg det du vil ha med en gang.
Adresse: Jens Bjelkes gate 13