Back to All Events

I morgen heter vårt idag i går - fotografier av Arna Kristine Lund-Johnsen


CYAN galleri viser utstillingen “I morgen heter vårt idag i går”, av fotograf Arna Kristine Lund-Johnsen.
Første helg i Juni viser CYAN galleri arbeidene til fotograf Arna Kristine Lund-Johnsen. I disse arbeidene møter vi tiden, eller fraværet av den. Intrikate sammenstillinger av vevd foto, som stiller spørsmål ved vår evne til å se foto som noe forgjengelig eller som et øyeblikk foreviget.

Arna Kristine Lund-Johnsen jobber med foto som utgangspunkt for sine prosjekter. Felles for prosjektene er tid, tematisk eller teknisk, og gjerne i kombinasjon. Hun jobber med vevde fotografier som tekstiler, eller som rent fotografi fremkalt i mørkerom. I det siste har hun jobbet med å veve sammen papirfoto. Tidligere har hun vært opptatt å portrettere og fange det umiddelbare eller det gjenkjennelige mellom mennesker – alltid konsentrert rundt tiden vi deler med hverandre. I disse nye verkene er det imidlertid fraværet av “øyeblikk” som gir verkene sin tolkning av tid. Gjennom dekonstruksjon og rekunstruskjon av fotografiet, blir veven en aktiv handling for å nå tilbake til disse “mellom-øyeblikkene”.


Arna Kristine Lund-Johnsen har stilt ut ved Statens utstilling Høstutstillingen, Trøndelagsutstillinga, GAD Galleri, Ålesund Kunstforening Parken, Nordic Light International Photofestival, Galleri Dobag og Kristiansund Kunstforening.

Utstillingen er en del av CYAN studio sitt 25-års jubileumsprogram gjennom 2023 og er presentert av kurator Henrik Follesø Egeland.

Åpningsfest fredag 2. juni kl 18:00-22:00
Åpent 3.-4. juni kl 12:00 - 17:00

Månedens CYAN brygg: Patchwork Pilsener - en sommerlig søt Helles Pils med både eple og mandarin