Cyan gallerist på Fotoscenen i Oslo

Lørdag 4.juni arrangeres for første gang Fotoscenen, en 1-dags fotofestival i Oslo i regi av Fotografihuset og NORDphotography.

Det blir foredrag fra flere forskjellige kjente fotografer fra inn og utland, fotobokvisning og ikke minst en portfolie-visning i form av bordsutstillinger fra påmeldte fotografer. Festivalens deltakere og inviterte gjester vil mingle rundt og se på og kommentere arbeidene til håpefulle utstillere, og CYAN stiller med kurator Britta Kristina Bergersen på leting etter nye fotografer som kunne være interessante for arrangement på CYAN salong.
I tillegg vil Stig Marlon Weston delta som kurator for Present Art, et nytt webgalleri for norsk fotokunst, alltid på utkikk etter søknader fra fotokunstnere som fortjener hjelp til å vise frem sine arbeider.