Hydra Photo week inviterer til workshop med Stig Marlon Weston og Lila Zotou fra CYAN studio

Hydra Photo Week er en intens uke med fokus på utvikling av egen portfolio og fotoprosjekt. 
Deltakerne vil veiledes i arbeidet med å organisere og redigere prosjekt de allerede holder på med. Workshopen inneholder daglige sesjoner der vi går gjennom redigering av serier, diskusjon om idèer, arbeid med prosjektbeskrivelser og utvikling av langsiktige mål for eget arbeid. I tillegg blir det muligheter for å finpusse fototeknikk og arbeidsmetoder, minikurs i temaer som portrett og nattfotografering og innføring i fotolærernes egne arbeidsmetoder.

Dette er Athens School of Fine Arts sin årlige sommer-fotoworkshop og i år er fotograf Stig Marlon Weston fra CYAN studio med som en av 5 gjestelærere, sammen med Lila Zotou som også holder kurs i Fotohistorie og portfolioutvikling hos CYAN i Oslo. ASFA er den viktigste kunstutdannelsesinstitusjonen i Hellas og lærerne på kurset er alle aktive fotokunstnere og forelesere.

hydrafoto.jpgDagsprogrammet inkluderer også tid til å utforske omgivelsene og nyte by og strandliv. Øya Hydra er regnet som en av de mest pittoreske i det greske øyeriket, med et generellt bilforbud og godt bevarte gamle gater og byliv og en begrensning på antall årlig besøkende turister. Workshop og opphold vil foregå i herregården Tombazi bygget rundt år 1800 og eid av ASFA. Hydra har en lang historie som kultursentrum og har vært befolket av velstående familier fra Athen som har reist grunnen for de mange historiske bygningene som idag huser museer og kulturinstitusjoner. 

Påmelding foregår ved å fylle inn webskjema og sende inn en kort prosjektbeskrivelse (maks 250 ord) med 10-20 fotografier.

Mer informasjon og påmelding på denne websiden.
Kurset foregår 8. - 15. juli, på øya Hydra i Hellas
Kursavgift €850 inkluderer opphold men ikke reise
Maks deltakere 12
Utsatt påmeldingsfrist til 7. mai (endret fra 10. april!)