Vil du hjelpe oss gjennomføre CYAN folio i år?

Vil du hjelpe oss gjennomføre årets CYAN folio på Henie Onstad Kunstsenter?

CYANfolio2018reviewe.jpg


Det kommer til å bli både interessant seminar, fotografisk fest og inviterte gallerister og kuratorer du kan skrubbe albuer med. Og ikke minst oss trivelige CYAN fotografene å bli mer kjent med. Samtidig er du med på å bringe et sårt tiltrengt fotoevent til Oslo og Norges fotomiljø!

Først og fremst ønsker vi hjelp søndag 12.mai.
Vi trenger flere hender til å hjelpe oss sette opp kl 10-12 på Henie Onstad Kunstsenter, før vi starter, stå i døra og holde orden på fotografer og gallerister under portfoliovisningen, og til å pakke ned bildene som henger der etterpå.
I tillegg trenger vi noen til å hjelpe oss på CYAN studio i Oslo søndag kveld kl 17-22. Det skal henges opp bilder og settes i stand til fest kl 17-19 og så skal det holdes orden på folk og skapes feststemning etterpå.

Cyanfolio2018fest.jpg


Målet vårt er å samle en gjeng på 4-5 folk som kan dele litt oppgaver på forhånd, jobbe sammen med oss i helga og nyte noen CYAN brygg til slutt.

Har du lyst til å hjelpe oss på søndag 12. mai, hele eller deler av dagen, kl 10-22
 på portfoliovisningen ved Henie Onstad og under festen på CYAN studio?
Send en mail til folio@cyanstudio.no for spørsmål og deltakelse
og om du har tid kan du gjerne komme på en forhåndstreff hos oss torsdag 9.mai kl 18-19 på CYAN studio

Håper å sees!