Sommeroppussing i studio

Denne sommeren har vi pusset opp studioet vårt!
Vi har lagt nytt jevnt gulv for å erstatte den gamle slitne parketten og koble sammen hoveddelen av studio med bakdelen med en ny overgangslist på gulvet. Dermed kan man rulle stativer på hjul lett frem og tilbake, og selv bevege seg rundt med mindre gyng og knirking.
I tillegg har vi åpnet opp en ny døråpning mellom studioet og kjøkkenet slik at man kan gå inn og ut fra sminkerom og kjøkkendelen uten å forstyrre det som skjer på fotoveggen. Dermed blir det bedre arbeidsforhold både for fotografen og for kunder og modeller som er på besøk!
Vi har passet på å beholde den fine reine gråfargen på gulvet samtidig som vi har nymalt fasaden utenfor i grått og renset vekk beskjemmende tagging. Men vi har nå beholdt den gatedekorerte døra vår da, som et fristed for spontan tusjkunst.

Studioet takker alle cyanister for en flott dugnadsinnsats og vi gleder oss til å ta imot både nye fotografer og utstillere som vil teste ut lokalene!

10.jpg