Vil du hjelpe oss gjennomføre CYAN folio i år?

Vil du hjelpe oss gjennomføre årets CYAN folioHenie Onstad Kunstsenter og på galleriet til fotobutikken foto.no i Barcode?

CYANfolio_deltakerjury2019-16.jpg


Det kommer til å bli både interessant seminar, fotografisk fest og inviterte gallerister og kuratorer du kan skrubbe albuer med. Og ikke minst oss trivelige CYAN fotografene å bli mer kjent med. Samtidig er du med på å bringe et sårt tiltrengt fotoevent til Oslo og Norges fotomiljø!

Først og fremst ønsker vi hjelp søndag 13. september. Vi trenger flere hender til å hjelpe oss på Henie Onstad Kunstsenter, til å sette opp før vi starter og være med underveis ved å stå i døra og holde orden på fotografer og gallerister under portfoliovisningen. I tillegg trenger vi noen til å hjelpe oss med å gjennomføre fotografsamling og prisutdeling samme kveld på foto.no sitt galleri i Barcode.

Cyanfolio2018fest.jpg

Målet vårt er å samle en gjeng på 5-6 folk som kan dele være med ansvarlige med oversikt nok til å svare på spørsmål og hjelpe folk i tillegg til å ta på seg noen konkrete oppgaver underveis og, jobbe sammen med oss i helga og nyte noen CYAN brygg til slutt.

Ta kontakt her eller send en mail til folio@cyanstudio.no for spørsmål og deltakelse

Håper å sees!