Studioet har ledige plass til en eller to nye faste fotografer

Studioet fungerer godt, men nå skal en av de faste fotografene flytte ut så vi får ledig plass til en ny fast kollega ved studioet.

Fotostudioet fungerer som et arbeidslokale for uavhengige fotografer enten med dagsleie eller med klippekort for gjentatt bruk med rabatt.
Men det er også satt av plass til en håndfull faste fotografer som kan bruke studioet fritt. Nå før påske er det en fast fotograf som flytter ut så vi åpner for å gi plass til en ny.
Som fast studioleietaker betaler du månedsleie og får selv booke deg inn og bruke studioet fritt uten ekstra kostnad. Du kan bruke fellesutstyr som stuioblitzer, stativer, skjermer osv i studioet eller ta de med deg ut på oppdrag. I tillegg får du en hylle til lagring av eget utstyr i vårt felles lagerrom.
Fotostudioet brukes for tiden til alt fra firmafoto og pop-stjerne portretter, til mote, produkt, familiebilder og små video produksjoner.

Som fastleier betaler du kun 2500,- per måned med 2 mnd depositum.

Det er bare å ta kontakt dersom du er interessert i en omvisning, eller vil høre med om hvordan det fungerer med leie av fotostudioet.