Back to All Events

Cyan :sommerfest (ISO 25600)

  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Fest og utstilling, ny fasade og innvendig nymalt, presentasjon av høstprogram. 
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

ISO 25600
-sommerfest og gruppeutstilling av fotografene ved Cyan :studio
Kun en kveld, i Cyan :galleri 17. august

Fotografene Stig Marlon Weston, Henrik Lindal, Marianne Lind, Janne Rugland og Anette Bentsen er alle sammen tilknyttet studiofellesskapet Cyan :studio. Til daglig deler og driver de fotostudioet Cyan sammen, men jobber vanligvis hver for seg med forskjellige prosjekter. Sammen med studioet sin lærling Camilla Louise Sørensen har de for første gang satt sammen en felles utstilling med nye arbeider.

Vi har pusset opp i studio og gårdeieren har pusset opp fasaden, så nå vil vi feire hvor fint vi har fått det! Samtidig har vi lenge hatt lyst til å lage et felles prosjekt og benytter sjangsen til å innvie det nye lokalet med å lage en utstilling. ´ISO 25600´ er den høyeste lysfølsomheten man kan stille inn i kameraet på, og gir fotografen muligheten til å ta bilder når det er veldig mørkt, eller lage veldig veldig lyse bilder. Det kan jo passe å fotografere det om sommeren og temaet gir både muligheten for alle til å presentere sin måte å fotografere på, samtidig som det presser oss til å tenke litt nytt.

De utstilte arbeidene varierer fra Marianne Lind sitt mørke og elegante bilde av lysende insekter til Stig Marlon Weston utforsking av portrettet i det analoge fotografiets historiske grenseland.

I tillegg vil høstens program ved Cyan :galleri presenteres, og DJ-duoen Ilves&Migova spiller opp til dans.

Earlier Event: June 29
Vibeke Erichsen: (Not) Here
Later Event: August 24
Arne Strømme :Uro