Back to All Events

Mohamed Chakiri & Kim Ottermo :gjør det sjæl!


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Gritty, sjarm og sjel er det som slår meg når jeg ser bildene disse gutta tar. Det er ekte og nært og berører deg, men ikke med silkehansker. Her er virkeligheten så nerme at du nesten kan lukte den i fotopapiret dersom du stikker nesa nerme nok.
De har begge gjemt seg bort på mørkerommet nå før utstillingen, og er derfor så langt en ganske mystisk duo. Mohammed transformerer verden gjennom kameralinsen og du kan finne bildene hans på nettet både her og der, mens Kim er fyren uten mobil og mail som synes kun i noen skatefilmer her og der med et flyktig smil akkompagnert av lyden av skateboardhjul mot asfalt.

Utstillingsåpning fredag 28. november kl. 18-23
Åpent galleri lørdag 29. november og søndag 1. desember kl. 12-18
Cyan :studio, Jens Bjelkes gate 13, 0562 Oslo

Earlier Event: October 24
Oslo Fotomaraton 2014 :utstilling
Later Event: December 5
Torgrim Halvari :Ukraine -more than war