Back to All Events

Marius Hauge :Williamsburg/Grünerløkka


  • Cyan :studio 13A Jens Bjelkes gate Oslo, Oslo, 0562 Norway (map)

Cyan :galleri viser “Williamsburg/Grünerløkka”” av Marius Hauge

Med gateportretter fra disse to parallellt distinkte bydelene setter fotografen opp et typologisk utgangspunkt for sammenligning av mennesker. Bildene hans har sterk fotohistorisk tilknytning til tradisjonen med omreisende portrettfotografer fra 1800-tallet. Samtidig velger han å fotografere på et vis som retter et kritisk lys på det klassiske oppstilte typologiske portrettet slik det også er kjent fra fotografer som Avedon og Penn. Marius Hauge underviser i mørkeromsarbeid ved Oslo Fotokunstskole.

Åpning og fest 21/2 kl. 18, åpent 22-23/2 kl. 12-18

Earlier Event: January 27
CYAN stipendutstilling 2014
Later Event: March 28
Gitte Paulsbo :Vibes