Back to All Events

CYAN stipendutstilling 2014


Cyan :galleri organiserer sin årlige stipendutstilling siste uke i januar 2014

Etter en åpen søknadsprosess med fritt tema blir 70 søkere stilt ut og 6 forskjellige stipend til en verdi av over 30000,- skal deles ut. Bildene og søknadstekstene henges opp og stilles ut sammen og publikum blir invitert til å være med og juryere søknadene.


Her kan du bla gjennom katalogen for utstillingen.


Cyan :stipendutstilling vil være åpen
mandag 27.januar - søndag 2.februar kl 12-17.
Fredag kveld 31.januar kl 18-23 har vi utdelingsfest.
Det vil være kveldsåpent og publikum kan stemme helt frem til vi avslutter avstemmingen kl 21.
Stipendene deles så ut like etterpå og vi feirer vinnerne resten av kvelden.

 

Mandag 27.januar arrangerer vi en åpen Cyan :arena kveld for publikum der utstillerne vil presentere seg og sitt verk.
Vi holder også åpent for en egen deltakerkveld torsdag 30.januar, der utstillerne møtes for å diskutere utstillingen og selv juryere utstillingen og velge en vinner av ett av stipendene.


 

Vinnerne er kåret kvelden 31/1
Alle de vinnende fotografene vil bli kontakte med informasjon om overlevering av premiestipend.
Publikum som har stemt kan kontrollere sitt jurynummer mot vinnernummeret listet opp her samme med bildene. Om ditt jurynummer har vunnet bildet du stemte på kan du kontakte Cyan på stipendutstillingen@cyanstudio.no for å avtale henting av bildet.

Årets fagjury består av
Mikkel McAlinden, kunstfotograf
Helene Gulaker Hansen, gallerist Shoot Gallery
Ingrid Halland, kurator ved International Corporat Art
Marius Nyheim Kristoffersen, vinner av utstillingsstipendet ved Cyan :stipendutstilling 2012Publikum som stemmer på hvem som skal vinne stipend, kan selv også vinne bildet de stemmer på.

Publikums stemmeseddel fungerer også som et lodd for publikum. Når stemmene telles opp og stipendvinnerene trekkes blir stemmeseddelen også til et sjangselodd for publikum. Den som har avgitt stemmen vinner bildet til fotografen som fikk stipendet.Stipendene som skal deles ut:

Utdanningsstipend fra NORDPhotography
Stipendet består av gavekort på kurs og workshop-deltakelse hos NORDphotography til en verdi av kr. 7200,-
Stipendet deles ut av publikumsjuryen, etter loddtrekning fra publikums stemmer. Den publikummer som har nummeret sitt på stemmeseddelen vinner verket de har stemt på.

Festivalstipend fra Nordic Light og DOK:14
Stipendet består av festivalpass til de to norske fotofestivalene Nordic Light i Kristiansund og DOK:14 i Fredrikstad til en verdi av ca. 5000,-
Stipendet deles ut av deltakerjuryen under et eget arrangement for stipendsøkerne på torsdag kveld 30.januar

Analogstipend fra StudioTechnika
Stipendet består av gavekort på kr 5000.- som kan brukes på filmfremkalling eller analog kopiering på fotolabben Studio Technika i Oslo.
Stipendet deles ut av publikumsjuryen, etter loddtrekning fra publikums stemmer. Den publikummer som har nummeret sitt på stemmeseddelen vinner verket de har stemt på.

Inspirasjonsstipend fra Torpedo bokhandel og magasinene Fotografi, KUNSTforum, Smug og Kunst
Stipendet består av en bokpakke fra Torpedo bokhandel i Oslo og ett års abonnement på magasinene Fotografi, KUNSTforum, Smug og Kunst til en samlet verdi av ca 4000,-
Stipendet deles ut av publikumsjuryen, etter loddtrekning fra publikums stemmer. Den publikummer som har nummeret sitt på stemmeseddelen vinner verket de har stemt på.

Publikumsprisen fra Publikum og Interfoto
Stipendet består av alle inntekter fra salg av stemmesedler og et gavekort på fotokurs hos Interfoto i Oslo til en verdi av 6000,-.
Stemmesedlene for Publikumsprisen telles opp. Den fotografen som har fått flest publikumsstemmer vinner Publikumsprisen.
En stemme trekkes fra alle som har stemt på vinneren og den som har nummeret sitt på den heldige stemmeseddelen får vinnerverket som de stemte på, dersom dette verket ikke allerede har blitt gitt bort under utdelingen av et av de andre stipendene.

Utstillingsstipend fra Cyan :galleri og FotoPhono Imaging
Utstillingsstipendet deles ut av fagjuryen. Vinneren får en separatutstilling i Cyan :galleri i 2014. Produksjonen av utstillingen er sponset av FotoPhono Imaging og stipendet inkluderer produksjon av utstillingsbilder til en verdi av 8000,-

Earlier Event: November 29
Oslo Fotomaraton 2013 :utstilling
Later Event: February 21
Marius Hauge :Williamsburg/Grünerløkka