Back to All Events

Mørkeromsgalleri - januar 2024


  • CYAN mørkerom 32 Trondheimsveien Oslo, Oslo, 0560 Norway (map)

Vi har et fysisk visningsrom og webgalleri for analogt fotografi ved vårt mørkerom.
Du kan komme innom mørkerommet for å se månedens utstiling og kikke gjennom eller kjøpe bilder laget for hånd av fotografene som arbeider her. Eller om du bor lenger unna er det også mulig å bla gjennom tilgjengelige bilder på webgalleriet.




I januar viser vi et utvalg bilder fra prosessen til fotograf Stig Marlon Weston og hans arbeid med prosjektet som har blitt til fotoboka "More somehow".

Fotografiene i boken “More Somehow» er laget som dobbelteksponeringer i et samarbeid mellom de to fotografene Weston (NO) og Gould (US). Etter et tilfeldig og kort møte i 2008 startet de et samarbeidsprosjekt i 2013 og holdt på i 6 år før de møttes igjen for å sortere gjennom fotografiene.
Sorteringen endte opp som en fotobok og 14. januar presenteres boka i en utstillingog kunstnersamtale med de to fotografene i CYAN galleri. I mørkeromsgalleriet henger det samtidig oppe bilder fra arbeidsprosessen til Weston, med både testfremkallinger og ferdige innrammed bilder.

Boka er også til salgs og det er tilgjengelig en spesialutgave som inkluderer ett valgfritt bilde av 4 tilgjengelige bilder som er blant fotografenes favoritter men soml likevel ikke ble inkludert i boka.

Utstillingen henger oppe i januar
Fotografomvisning 25.jan kl 18-20
og galleriet er åpent når det er folk ved mørkerommet og etter avtale

Ved interesse ta kontakt med:
Stig Marlon Weston eller CYAN studio


Mørkeromsgalleriet er åpent etter avtale, og når det er noen som arbeider på mørkerommet, som betyr vanligvis dagtid hver dag.


Webgalleriet finner du her
eller lag gjerne en avtale på forhånd om privat omvisning.