Filtering by: 2013

Cyan :kulturnatt
Sep
13
6:00 PM18:00

Cyan :kulturnatt

Et samarbeid mellom 10 fotografer har gitt et sammensatt bilde av Oslo som tar for seg offentlige myter, hjemmets funksjon, menneskers minner og hverdag. 
Prosessen har blitt ledet av Cyan :arena som en plattform for fotografene til å dele idèer og kritikk gjennom året og resulterte i en utstilling ved Galleri Vulkan i Oslo.

View Event →
Oslo Open 2013
Apr
20
to Apr 21

Oslo Open 2013

Velkommen til Oslo Open 20 – 21 april, åpne atelierer over hele byen.

Bli med på kunstnerisk skattejakt! 270 kunstnere åpner sine dører for deg. Oslo Open byr på et unikt møte mellom kunstnere og publikum på kunstnernes egen arbeidsplass, atelieret. Et myteomspunnet og ellers lukket rom, i utallige varianter.

View Event →
Cyan :stipendutstilling 2013
Jan
28
to Feb 3

Cyan :stipendutstilling 2013

Cyan :galleri arrangerte for fjerde gang stipendutstilling for fotografer, og sørget igjen for et arrangement som gav like mye spenning til publikum som til søkerne som stillte ut fotografiene sine. Årets utstilling mottok rekordmange søknader og 90 fotografer viste fram arbeid med en imponerende kvalitet og bredde i uttrykket. De antatte bildene spente fra portrettfotografier av sauer trykket på tovet ull til reportasjefoto fra overklassemiljøet i Mumbai, India. 7 stipendpremier ble delt ut og under utstillingen blir publikum satt til å være med og juryere bildene og søknadstekstene for å være med og bestemme hvem som skulle motta stipendpremiene. Som takk for juryinnsatsen ble vinnerbildene loddet ut og gitt bort til publikum som stemte dem frem.

View Event →