Moa Alexandra Engelbrektsson blir ny gallerist på CYAN galleri

Vår nye gallerist for 2018 er Moa Alexandra Engelbrektsson. Hun har studert foto ved Bilder Nordic School of Photography og Art Direction ved Westerdals School of Communication. I tillegg har hun tilbragt to opphold på kunstnerutveksling i Sør-Amerika og har erfaring både som utstiller samt kurator og workshoparrangør.
Vi gleder oss til å se hvilke nye idèer hun bringer med seg til CYAN galleri og hvordan årets utstillingsprogram vil utformes med hennes blikk på fotografi.

Det er åpent for å sende inn utstillingssøknader til CYAN galleri gjennom hele året, men benytt gjerne sjangsen nå i januar for å få dine arbeider med i langstidsplanen til vår nye gallerist.
Moa vil bruke innsendte søknader og utstillingen under CYAN folio til å se etter trender og nye idèer og hun vil også delta som reviewer på portfoliovisningen under CYAN folio for å se på utstillernes portfolioer.

CYANgallerist2018.jpg

 

Samtidig vil vi benytte sjangsen til å takke for et kjempefint åri i 2017 med gallerist Andrea Gamst. Hun har benyttet sitt år som gallerist til å sette opp en serie utstillinger med fokus på det personlige blikket og subjektiv observasjon innen sjanere som gatefoto og dokumentar. Fra Cecilia Riis Kjeldsens dypdykk og nytolkning av arkiv med familiefotografi til utsnitt fra det globale offentlige rom med Christian Belgaux til det utenlandske dokumentariske blikket på vår egen hovedstad fra Alvaro Magdaleno.  
Vi ønsker Andrea lykke til både som fotokunstner og kurator og vi gleder oss til å følge med på hvordan hun utvikler sitt eget arbeid videre.