Back to All Events

de-Hydrated


de-Hydrated

en utstilling av fotografer fra Athens School of Fine Arts Annex summerprogram 2018

foto: Hrafnildur Bjørk

foto: Hrafnildur Bjørk

Det er midt på sommeren på en gresk øy. Sola steker, luften står stille og det er bare en uke til skogbrannene starter inne på fastlandet.
12 fotografer er samlet i en gammel herskapsvilla, på leting etter inspirasjon og idèer for å viderutvikle fotoprosjektet de arbeider med eller drømmer om å starte opp.

Og gjennom varme og tørke og høyt arbeidspress flyter idèene fritt og diskusjonen går høyt. Hvorfor fotograferer vi, hva skal man da velge å fokusere på og hvordan formidle det best mulig?

Resultatet så langt skal diskuteres under denne gruppeutstillingen

12 fotografer fra Hellas, Norge, Sverige og Nederland deltok på denne intense sommerworkshopen Hydra Photo Week ledet av lærerene Ioannidis Kostas, Eleni Mouzakiti og Lambros Papanikolatos fra Athens School of Fine Arts, sammen med fotografene Stig Marlon Weston og Lila Zotou fra CYAN studio

«Prosjektene forenes som ulike fortellinger om en leting etter visuell mening i det dagligdagse. Fotografene brukte sommeren til å lete etter spor som forklarer hvordan ting henger sammen og kan bli forstått klarere. I prosessen fant de sitt personlige uttrykk og måte å formidle sin søken slik at andre kan kjenne seg igjen i deres bildeverden.

Deltakende fotografer:
Antonis Daskalakis, Efthymios Voudris, Eva Bertelsen, Fay Koutzoukou, Karin Fajersson, Klara Opdahl, Knut Werner Alsén, Miltos Papadimitropoulos, Sofia Tolis, Tsiaha Lio

Søndag 27/1 kl 15-17 vil det holdes en kunstnerpresentasjon og diskusjon om deltakernes prosjekter og om det å delta på workshop som metode for å utvikle seg som fotograf, ledet av Anette Skuggedal fra Lumina Gallery.

Produksjonen av utstillingen er generøst støttet av CEWE Japan Photo.
Du finner utstillingskatalogen her


Vernissage fredag 25. januar kl. 18-23
Åpent lørdag og søndag 26-27. januar kl 12-17
Artist talk søndag 27/1 kl 15-17
Månedens brygg er "Island Lager " en lys lager med eik og rå vanilje

CYAN galleri
Jens Bjelkes gate 13

Earlier Event: January 22
Mørkeromsintro 101
Later Event: January 28
LABYRINT - Mamma i mig