Back to All Events

CYAN folio 2019


  • Henie Onstad Art Center 31 Sonja Henies vei Høvik, Akershus, 1311 Norway (map)

I samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter og Oslo Fotokunstskole organiserer CYAN studio en portfoliovisning og møteplass for fotokunstnere.

Her finner du hele programmet og mer informasjon.

Lørdag 11. mai kl 12 - 15
Holdes et åpent seminar på Henie Onstad Kunstsenter, arrangert av Oslo Fotokunstskole.
Dagen er satt av til å diskutere samarbeidet mellom gallerister og fotokunstnere.
Innlederne gallerist Helene Gulaker Hansen og fotokunstner Jo Bentdal fra Shoot Gallery og gallerist Bezhad Farazholli og fotokunstner Thora Dolven Balke fra Galleri Melk,
vil diskuterer sin praksis og deler sine erfaringer om deres samarbeid.

Søndag 12.mai kl 11 - 17
Det holdes en lukket portfoliovisning for inviterte fotografer antatt etter en juryert innsending. Arrangementet er ellers åpent om du vil kikke innom, se hvordan det foregår og hilse på fotografene som deltar. Fotografer får vist frem sine portfolioer for gallerier, redaktører og andre aktører i bransjen. Visningen vil inspirere til videre utvikling av fotografenes arbeid og innlede nye samarbeid mellom aktørene.

Søndag 12.mai kl 19 - 23
CYAN folio avsluttes med fest og prisutdeling til utvalgte portfolioer, på CYAN studio nederst på Grünerløkka.


Et utvalg bilder fra alle fotografenes portfolioer stilles ut på fotofestivalen Nordic Light i Kristiansund 1-5.mai, og henges opp i Laboratoriet på Henie Onstad 1.-12. mai. Som publikum kan du her stemme på din favoritt ved å møte opp og krysse av stemmeseddelen i utstillingskatalogen. Det mest populære fotoprosjektet vinner Publikumsprisen og utstillingsplass på Fotografiets dag ved Preus museum i sommer. Etter å ha avgitt din stemme kan også du bli trukket ut som en heldig vinner og få bildet du har stemt på!

Her kan du se katalogen over utvalgte deltakere

Inviterte fotografer ved årets CYAN folio er:
Anita Hillestad - Anniken Aadalen - Benedikte Bergh Iversen - Cathrine Maske - Cornelia Fiedler - Daniel P Agung - Eli Lea - Gerd Borchgrevink - Hanna Kristin Hjardar - Haakon Sand - Ingun Alette Mæhlum - Jannecke Christiansen - Jo Straube - Jon Wang - Juliane Jensen - Kristin Hatland - Lars Andreas Berg - Mads Bjørkli - Marta Anna Murawska - Martine Eren - Jacobsen - Maru Sánchez - Mirjam Stenevik - Nicole Rafiki - Nikolai Høgenhaug - Paulina Tamara - Torgrim Halvari - Torstein Lund Eik - Victoria Marie Stewart - Ørjan Johannesen - Åsne Eldøy

CYAN folio er arrangert av CYAN studio i samarbeid med Henie Onstad Kunstsenter og Oslo Fotokunstskole, med støtte fra våre snille og dyktige partnere og sponsorer Nordic Light Festival, NORDphotography, FotoPhono Imaging, CopyCat FineArt, Fotogalleriet, Preus Museum, Interfoto, Studio Technika, og DOK19.

sponsorlogoer2019web.jpg